בלוטת התריס עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/02/2021 | 16:03 | מאת: עדן

שלום אשמח לעזרה. כבר כמה שנים שאני במעקב של קשריות בבלוטת התריס. היום ביצעתי אולטראסאונד נוסף ואשמח לדעת אם יש ממצאים שמצריכים שאגש לרופא. ומה אומרים הממצאים?

שלום רב, לא רואה בדיקה מצורפת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)