קישורית 1.3 שפיר. מפריעה בבליעה מלווה בכאב דרכי הוצאתה הקיימות ואחוז

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/02/2021 | 11:07 | מאת: לימור

קישורית 1.3 שפיר. מפריעה בבליעה מלווה בכאב דרכי הוצאתה הקיימות ואחוזי ההצלחה . תודה

שלום רב, קשרית בגודל זה לא גורמת בד"כ לכל סימפטומים. הייתי ממליץ לבצע ניקור שלה לביופסיה ולהגיע עם התשובות. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)