גירוי בגרון +שיעול יבש

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/02/2021 | 23:58 | מאת: שחר

יום ראשון האחרון שהיה אכלתי חזה עוף עם אורז וכנראה דיברתי או לא שמתי לב ונתקע לי האורז ואז השתעלתי כמה זמן רב ולאחר מכן נשאר לי הגירוי יום למחרת הלכתי לרופא חשבתי שהגיע לי לריאות אמר שאין כלום בריאות אין בלוטות לימפה נפוחות ובלוע לא ראה משהו הגירוי נשאר עד כה ועדיין יש שיעול יבש אני בחרדה מטורפת שזה סרטן בלוטת התריס.זה יכולהיות?אין לי גוש בדיקת דם תקינה של הבלוטה בלוטת לימפה לא נפוחה.אבל האם האוכל עדין בגרון וגירוי זה מעיד על זה

שלום רב, לא נשמע כלל. מציע להגיע לבדיקת רופא המשפחה ורופא אאג בקופ"ח במידה ולא יחלוף. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

12/02/2021 | 08:09 | מאת: שחר

אך האם זה שיש חנק מאוכל זאת אומרת כמו אוכל שלא מחליק ישר במורד הגרון או תחושה שנדבק זה חלק מתסמיני המחלה הנפוצים או פחות?יותר רפלוקס?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)