תוצאות אולטראסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/02/2021 | 08:42 | מאת: סיגל

צבע קשרית איזואקואית בקוטר 0.6 ס"מ הקשרית איננה היפרווסקולרית בביצוע בדיקת דופלר צבע גבולות האונה שמורים.בסמוך לאונה כלי דם פתוחים שרירים תקינים רקמה תת עורית חופשיתמאין בלוטות לימפה מוגדלןת לאורך הצוואר

שלום רב, נשמע תקין. יש לקבוע תור למעקב אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)