אולטרא סאונד תיאוריד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

01/02/2021 | 22:34 | מאת: ברכה

ביצעתי אולטרא סאונד תיאוריד .אונא שמאלית 1.4-1.8 הודגמה קישרית כ0.2 ס"מ בחלק העליון וקישרית סולידית קוטר 1.2בקוטב תחתון של אונא ימנית מה זה אומר? מדאיג?

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. בכל מקרה מומלץ ניקור עם מחט עדינה תחת הכוונת US. מומלץ במכון ה US בארם (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)