פענוח תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

31/01/2021 | 12:51 | מאת: קארין

שלום אשמח לדעת מה הכוונה היה כתוב: ברקמות רכות : מצד ימין + שמאל : הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. בשני הצדדים בלוטות JD עם סינוס שומני שמור עד 25 מ"מ.

שלום רב, נשמע תקין. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)