קישריות בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/01/2021 | 00:51 | מאת: גילה

יש לי קישריות בבולטת התריס הרבה שנים. לא יודעת מה הגודל. אני במעקב. אין בעיה עם תפקוד הבלוטה. מזה כ שבועות יש לי כאבים כשאני בולעת רוק או כשאני שוכבת מרגישה כאבים בבליעה. קבעתי תור לרופא מה ניתן לעשות בנתיים להקל על הכאב. לא יכולה לשכב זה כואב מאד בגרון. תודנ

שלום רב, קשריות בבלוטת התריס לא גורמות כאב בד"כ. ממליץ להגיע ל US איכותי כולל מדידת גודל הקשרים והחלטה על הצטרך בביופסיה שלהם תחת US. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)