קשרית בבלוטת התריס ,

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/01/2021 | 07:23 | מאת: יערה

מה זה אונה ? כי כתוב לי שהאונה הימנית שלי היא קצת מוגדלת ? מה זה אומר ? ומה עושים עם זה ? ושאלה נוספת האם גדילה של ארבע מילימטר של קשרית במשך עשר חודשים , זה גדילה מהירה ? זה אומר שזה ימשיך לגדול גם אם זה שפיר ? אני מודאגת מהגדילה,כי אם זה גודל אז יהיה לי נפיחות בצוואר ואני פוחדת

שלום רב, אונה קצת מוגדלת אינה פתולוגית. יש לבצע US אחת לשנה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)