שאלה ...............

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

23/01/2021 | 16:47 | מאת: דנה

האם קשרית שהיא מכילה ברובה נוזל האם אפשר לשאוב את כל הנוזל ? ואם כן איך? דרך ניקור ? והאם אמורים אחר כך להזריק זריקת אתנול?

שלום רב, במידה והקשרית שפירה בשני ניקורים- ניתן לבצע אבלציה באמצעות אלכוהול דהינו לרוקן את הציסטה מנוזל ולהזריק אתנול תחת הכוונת US. ניתן לתאם את הפעולה במרפאת ה US שלנו בארם- שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)