אונה ימינית בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/01/2021 | 00:00 | מאת: יהודית

אונה ימית של בלוטת המגן הודגם קשר סולידי עם תוכן נוזלי בגודל כ 2,6 סמ ובחלקו עם זרימת דם בתוכו Tirades 4 יש מה לדאוג? תודה

שלום רב, רובם של הגושים הנ"ל שפירים. עדיין חובה בגודל זה לבצע ביופסיה עם מחט עדינה תחת הכוונת US. מומלץ לבצע במקום איכותילמנוע "פספוס" . ניתן לתאם במרפאתינו בארם. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

20/01/2021 | 20:25 | מאת: יהודית

תודה רבה על התשובה המהירה. אכן קבעתי אצלכם תור.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)