5 לאחר ניתוח גדלה קשרית באונה השניה של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/12/2020 | 21:09 | מאת: Shiran

לאחר כריתת האונה הימנית עם קשרית 0.8 שהיתה שפירה , בו בזמן היה לי קשרית של 0.7 באונה השמאלית שלא מצאו לנכון אפילו לדקר. מוזר שלא נבדקה בניתוח על ידי פרופסור בכר , אולי כן , איך בודקים האם היא נוקרה? כעת הקשרית גדלה ל1.2 סמ ואני אחרי fna מחכה לתשובה , רק רוצה להבין במידה ושוב יהיה חשד לממאירות כמו שהיה בפעם הקודמת , וזה היה שפיר, איך אפשר להיות בטוחים באלף אחוז בתוצאות , למיטב הבנתי התוצאות לא חד משמעתיות . תפקוד מצוין של הבלוטה . האם ייתכן ובעבר שנת 2014 הניקור בניתוח יצא שהקשרית תקינה וכעת היא כבר לא תקינה. ?

שלום רב, יש להמתין לתוצאות הביופסיה שבוצעה. ייתכן והגוש בעבר היה קטן מידיי לדום אותו. בכל מראה כעת יש לנהוג ע"פ הממצאים שיתקבלו. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)