תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

21/12/2020 | 20:15 | מאת: לינוי

היי שלום לך אני בחורה בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, מקפידה על תזונה פחות או יותר בריאה שוקלת 44 קילו, עשיתי את הבדיקה כשיגרתית אחרי שנה שלא עשיתי וזו התוצאה שיצאה: TSH 5.81 Mlu/L T4 FREE 17.7pmol/L.. זה חריג בצורה קשה ? אשמח מאוד למענה

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש לפנות לאנדוקרינולוג או רופא משפחה. בכל מקרה התוצאות לא מאוד מדאיגות. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)