בדיקת אולטראסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/11/2020 | 19:57 | מאת: לילוש

היי לפני כשנתיים עברתי את הבדיקה ואלו היו התוצאות: האונה השמאלית לא מוגדלת,קשר רקמתי כ0.6 סמ , גבול סדיר,מרקם אחיד, הילה ווסקולרית שמורה. ואלו התוצאות משבוע שעבר: בלוטת המגן לא מוגדלת,גבולות לובולריים,מרקמה בלתי אחיד, ללא גושים וודאים. פרט לקשר באונה השמאלית איזואקוגני ולא הומוגני עם halo sign בגודל 0.4*0.8סמ מעט ווסקולרי בהיקף אשמח לדעת מה זה אומר? ממש בחרדות כי נשמע שהתשובה פחות ״ טובה ״ מהקודמת

שלום רב, לא נשמע כ"כ מדאיג. מציע להגיע לבדיקה כולל מישוש הגוש במידה וניתן ואז להמשך מעקב אנדוקרינולוגי כולל US תקופתי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)