פענות תוצאה לבדיקת אוטלרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/11/2020 | 19:00 | מאת: נהורה

שלום רב, אימי קיבלה תשובה : בלוטת המגן: לא מוגדלת, מרקמה אחיד. לא הודגמו תהליכים ציסטיים או סולידיים. פרט לקשר בודד בכל אונה בקוטר כ- 3.0 ס"מ, היפואקוגני לא ווסקולרי . אשמח לדעת מה זה אומר. תודה רבה

שלום רב, לא מדאיג. למעקב שנתי בלבד עם US. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)