קשר בין קשרית שפירה לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/10/2020 | 01:21 | מאת: שי

שלום רב,לאחר ניקור בלוטת התריס נמצאה קשרית שפירה 1.8 ס"מ .האם יש קשר בינה לבין פעימות מוקדמות.ומה צריך לעשות איתה? האם יש קשר בינה לבין מחנק בגרון? תודה

שלום רב, הקשריות בגודל זה בד"כ לא גורמות לכל קליניקה. ממליץ לבקש מרופא המשפחה בדיקת דם לתפקודי תירואיד. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)