פענוח תוצאות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/09/2020 | 23:56 | מאת: נועה

בתוצאות בדיקת אולטרסאונד נכתב :"הודגמה היפרמיה באונה" אשמח לדעת מה המשמעות של הממצא הזה. יתר הממצאים נראים תקינים, מלבד tirads2 שאני מבינה (מגוגל) שלא אמור להלחיץ אותי אשמח לעזרתך, תודה מראש, נועה

שלום רב, נשמעת תשובה תקינה. לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)