תוצאות אוטרא סאונד לבת 15

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/09/2020 | 16:29 | מאת: איילה

אונה ימנית 18*15*48 אונה שמאלית 16*17*47 בלוטת התריס בגודל תקין, לוקה באי סדירות דיפוזית, ללא קשר דומיננטי, הסתיידויות חשודות או ווסקולריות מוגברת. בשתי האונות מודגמת מסק קשריות במראה קולואידי (בולט יותר מימין), עד 6 ממ באורך מקסימלי מימין ועד 3-4 ממ משמאל. בתחנה מס 2 דו צדדי מודגמות בלוטות לימפה בעלות למפה בעלות עיבוי אסמטרי של הקורטקס, עד 29* ממ גודלן מימין ועד 28*8 ממ גודלן משמאל. לא זוהו בלוטות לימפה מוגדלות ביתר בתחנות. בפורטיס דו צדדי מודגמות לזיות היפואקוגניות, עד 10*4 ממ גודלן, יתכנו בלוטות לימפה. נודה לעזרה בהבנת התוצאות

שלום רב, ממליץ להגיע לרופא המשפחה ולבדיקה עם US איכותי יותר של בלוטות הלימפה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)