אולטרסאונד מעקב אחר קישריות בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/08/2020 | 22:50 | מאת: אורלי

מימין: הודגמה קשרית ברובה אקוגנית בעלת מרכיב ציסטי מרכזי בקוטב עליון של אונה ימנית. נמדדה 2.25 סמ. נוקרה ב21.3.19. בטסדה 2. ב24.12.18 נמדדה 2 סמ. מימין: הודגמה קשרית נוספת אקוגנית צמודה לה, נמדדה 1.5 סמ. ללא שינוי מבדיקה קודמת. נוקרה ב21.3.19. בטסדה 2. האם יש סיבה לדאגה בגלל שהקישרית גדלה?

שלום רב, הגדילה מינימלית. למעקב אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)