שאלה לגבי אימי מוטרדת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/08/2020 | 19:26 | מאת: מירי

היי ריצ’י בת 67 לפני שבוע עשתה סיטי לצוואר ויצא הסתיידות גסה באונה ימנית של בלוטת התריס באונה שמאלית של בלוטת התריס מודגמת קשרית עד גודל 1.3 סמ הרופאה שלחה אותה לעשות אולטרא סאונד מה זה אומר אנחנו בלחץ

שלום רב, רוב הקשרים בבלוטה הינם שפירים. אך במידה והקשר אכן גדול מ 1 סמ מומלץ קרוב לודאי ניקור שלו. ממליץ יעוץ א.א.ג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)