קשרית איזואקואית בבלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/08/2020 | 16:40 | מאת: אלי

שלום בבדיקת US בלוטת המגן- נמצא באונה ימנית קשרית איזואקואית בקוטר 0.5 ס"מ. מה נדרש להמשך בירור?

שלום רב, קשריות בגודל זה בד"כ מחייבות מעקב בלבד. ממליץ US איכותי של התירואיד והמשך מעקב בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

03/08/2020 | 07:09 | מאת: אלי

שכחתי לציין שאני מרגיש כל הזמן מעין גוש בגרון -מה הטיפול המומלץ? מה זה US איכותי?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)