פיענוח אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/07/2020 | 16:54 | מאת: מירי

אונה ימינת- בגודל 1.6*2.3 ס"מ, מוגדלת, מרקמה אינו אחיד, בתוכה הודגם קשר איזואקואי בגודל 0.6 ס"מ

שלום רב, לא נשמע מדאיג וקשרים בגודל קטן מ 1 סמ אנחנו בד"כ לא מנקרים לביופסיה. ממליץ מעקב ע"י US איכותי וכן מעקב אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)