מגמת עלייה של TG אחרי 17 שנה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/07/2020 | 20:05 | מאת: מלכה

שלום רב. פעם ראשונה לאחר ניתוח 17 שנה TG 1.2. לפני זה עברתי US שנמצא תקין. מה עושים? אילו בדיקות מומלץ לעבור? תודה

שלום רב, יש לגשת לאנדוקרינולוג ולהשוות רמות TG לאורך זמן. בכל מקרה לא נשמע מדאיג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)