טיפול תרופתי לאחר כריתה חלקית של הבלוטה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

15/07/2020 | 09:48 | מאת: רחל

שלום. לפני שנתיים הוסרה חלקית הבלוטה. רמת הTSH כיום היא 6.8. האם להתחיל טיפול תרופתי? יש לציין שהשתמשתי עד לפני 4 חודשים במדבקות הורמונליות ועכשיו גלי החום חזרו. האם המונפאוזה קשורה לחוסר האיזון של הבלוטה? תודה.

שלום רב, תלוי במספר גורמים ויש להיוועץ עם אנדוקרינולוג לקבלת תמונה מדוייקת והחלטה על טיפול. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)