ניתוח בלוטת התריס.האונה הימנית נותחה לפני 23 שנים.

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/07/2020 | 12:50 | מאת: אמיתי אביבה

רציתי לקבוע תור להתייעצות לניתוח. אני חברת קופ ח מכבי. מהי הפרוצדורה ? כיצד אוכל להגיע אליך לקליניקה? תודה ויום טוב

שלום רב, המרפאה שלי באסותא. א.ר.ם. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)