פענוח אולטרסאונד לבלוטת התריס ולצוואר שעשיתי לפני עשרה ימים

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/06/2020 | 19:05 | מאת: טל

שלום לך. בפענוח אולטרסאונד לבלוטת התריס ולצוואר שעשיתי נכתב לי קשר היפואקוגני באונה שמאלית בקוטר כ-0.3 ס"מ לא ווסקולרי. מה פירוש הדבר? כל השאר היה כתוב תקין .חשוב לציין שלפני כשנה עברתי ניקור אבחנתי ונאמר לי שלא נמצאו ממצאים סרטניים.

שלום רב, ממצא אקראי ואינו מדאיג. מומלץ מעקב אצל רופא המשפחה עם US שנתי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)