תוצאות us צווארי מה זה אוצר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/06/2020 | 13:53 | מאת: דנה

בלוטת מגן: אונה ימנית 2.5*2.6*6.4 סמ מוגדלת איסטמוס מעובה אונה שמאלית 2.5*2.7*6סמ מוגדלת מרקם הבלוטה אינו אחיד עם פסים פיברוטים עדינים ללא תהליך מוגדר בחוטות רוק תקינות בלוטות פרוטיס תקינות אין קשרי לימה מה אומרות תוצאות הבדיקה? בבדיקות דם תפקוד הבלוטה תקין בנובמבר 18 הבלוטה הייתה 2.2 גדלה במקצת

שלום רב, לא נשמע שיש מה לדאוג. ממליץ יעוץ אנדוקרינולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)