תוצאה US צוואר - מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/06/2020 | 00:19 | מאת: מודאגת

בת 40, מודאגת אשמח לחוות דעת. בלוטת מגן אונה ימנית לא מוגדלת בתוכה הודגמו שני תהליכים רובם היפואקוגניים בגודל עד 1.2x0.7x1.6 ס"מ עם איזורים ציסטיים. אשמח לחוות דעת

שלום רב, הממצאים אינם מאוד מדאיגים אך אנו ממליצים ניקור תחת US לביופסיה לכל ממצא גדול מ 1 סמ. לכן ממליץ לתאם תור לביופסיה כזו. מומלץ במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י טובי הרופאים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

19/06/2020 | 09:49 | מאת: אני

יש לי חרדה עצומה מהבדיקה למרות כל מה שקראתי. האם אתם יכולים לעשות את בדיקה בטשטוש קצר (ורידי) ומה העלות של זה? יש לי כללית מושלם פלטינום וכל תוספת אשלם באופן פרטי

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)