תוצאות אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/06/2020 | 21:18 | מאת: תוצאות אולטרסאונד

היי, תוצאות אולטרסאונד צוואר. הבלוטה מודגמת במרקם תקין אונה ימנית בממדים של 1.5 ו2.2 ס מ אונה שמאלית בממדים של 1.7 ו2.0 ס מ איסטמוס- לא מעובה באונה השמאלית הודגם ממצא נודולרי בגודל 1.3 1.6 2.1 ס מ בעל מבנה סמיסולידי, עם קומפומיינט נוזלי משמעותי וזרימה בחלק הסולידי. לא נצפתה לימפאדנופטיה בשרשראות צוואריות. מאוד מודאגת ולא רגועה!! לציין כי אני בהריון חודש חמישי

שלום רב, ראשית גושים בתירואיד נוטים לגדול בהריון ואינם משמעותיים. הייתי מגיע לבצע US איכותי כדי להרגיע וממשיך בירור לאחר הלידה או מקסימום מבצע ניקור מחט עדינה ואז מעקב, בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)