קשריות בבלוטת התריס, סחרחורות ודפיקות לב

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/03/2020 | 17:43 | מאת: ענבר

הי, כ-4 חודשים שאני סובלת מטינטון פולסטילי באוזן ימין (שומעת את זרימת הדם) כ3 וחצי חודשים שאני סובלת מסחרחורות חריגות כמעט כל היום. לפעמים גם כאבי ראש (דקירה בצד ימין) עשיתי סיטי ומצאו קשרית בגודל 6 מ''מ. כחודש לאחר הסיטי עשיתי אולטראסאונד ורוא שהקשרית גדלה ל9 מ''מ ויש עוד אחת בגודל 3 מ''מ. בבדיקת דם עלה שפעילות בלוטת התריס תקינה (נוטה לתת פעילות) אני מרגישה זרימת דם חזקה מאוד בצוואר ודפיקות לב מואצות ללא סיבה (גם לאחר שינה או לאחר ישיבה ממושכת) מצד שני המון פעמים יש לי תחושה של ירידה בלחץ הדם- אני רואה שחור ונקודות לבנות צפות. אשמח בבקשה לייעוץ- מה הבעיה בגוף שלי??

שלום רב, לא נשמע קשור לתלונותייך. ממליץ לפנות לרופא מטפל לבדיקה ולהשלים עם US צוואר . בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)