בלוטת התריס, בוקר טוב, מצ"ב קובץ אשמח להתייחסותך, אני קצת מודאגת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

12/03/2020 | 09:33 | מאת: תוצאות בדיקה

בוקר טוב, מצ"ב קובץ אשמח להתייחסותך, אני קצת מודאגת

שלום רב, לא יכול לפתוח קבצים מצורפים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)