האם יש צורך לדאוג מהתוצאות?

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/03/2020 | 20:07 | מאת: חוששת

היי, ביצעתי אולטרסאונד צוואר ורופא המשפחה שלי קיבל את התוצאות, הוא אמר לי שהכל בסדר והפנה אותי לאנדוקרינולוג אבל יש תורים רק לקיץ ואני מאוד מפחדת. אשמח שתרגיע אותי. מצרפת את הקבצים.

שלום רב, לא רואה קבצים. כתבי את התוצאות. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)