שאיבת קשרית בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

03/03/2020 | 16:10 | מאת: שרון

שלום ד"ר חפץ, בהמשך לשאלתי הקודמת האם לאחר שאיבת קשרית היא גדלה מחדש ? ובכלל מה עדיף שאיבת קשרית או צריבת קשרית בבלוטת התריס ? תודה

שלום רב, ניתן לשאוב קשרית רק אם היא מלאה נוזל ואינה גוש ממש וזה במיעוט המקרים. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)