כניסה להריון לאחר ניתוח הוצאת בלוטת פראתרואיד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

29/02/2020 | 14:44 | מאת: יפעת

שלום רב אני כ 9 חודשים לאחר ניתוח הוצאת בלוטת פראתרואיד האם יכול להיות שתהיה לי בעיה להיכנס להריון מבחינה הורמונלית או שאין שום קשר אחד לשני ?

שלום רב, אין קשר. בהצלחה. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)