תפרים ניתוח אנדסוקפי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/02/2020 | 12:00 | מאת: שמש

שלום אחרי כמה זמן תפרים בשפתיים לאחר ניתוח אנדסוקפי אמורים להתמוסס? תודה רבה

שלום רב, בד"כ נמסים לאחר שבועיים שלושה. אם מפריעים ניתן להסירם עוד קודם. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)