תחושת חנק לחיצה בגרון

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/02/2020 | 23:53 | מאת: דגנית

היי דוקטור.אני מנסה להסביר את זה כבר תקופה מקווה שתבין אני מרגישה לעיתים במשך היום זה יכול לבוא בבוקר או בערב או בצהריים שאני מרגישה תחושה של חנק כטלו מישהו לוקח את האצבע ושם לי בגרגורת ואז מתעורר אצלי רפלקס של בעע כזה כמו בא לי להקיא אני מפחדת שזה גידול בבלוטה?האם זה תסמינים של גידול? הרופא מישש את הצוואר ולא היה מודאג אבל למה זה משוייך מה שאמרתי?צרבת הרי אמור להיות שריפה ואין לי אודה לתשובתך

שלום רב, נשמע כצרבת בלבד. ממלית לבצע US של הצוואר ולהתחיל טיפול לרפלוקס ע"י רופא משפחה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

19/02/2020 | 20:10 | מאת: דגנית

הי דוקטור אבל צרבת זה לא ששורף בחזה? ומעבר לכך זה יום ככה יום תחושה של גוש בגרון או אוויר תקוע בגרון עם גרעפסים כל שניה קטנים שלא מעבירים אתתזה.. זה נשמע הליקובטקר?או ריפלוקס באמת?או מחלה מסוכנת?🤔

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)