בדיקת תוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/02/2020 | 21:15 | מאת: us צווארי

קשרית סולידית ,אובלית,היפואקוגנית ,מוגדרת היטב ,מרקם לא אחיד ,גבו מעט לודולרי ,קיימת זרימת דם מוגברת בתוכה בגודל 15 מ"מ בקטגוריה 5tr אני יודעת שאני צריכה לעשות ביוםסיה השאלה אם יש סיבה לדאגה בגלל 5 tr?

שלום רב, גידולי הבלוטה, אפילו הממאירים שבהם, אינם מדאיגים וניתנים לריפוי מלא בכ 100% מהחולים. ממליץ לבצע את הביופסיה במקום איכותי- כגון מרפאת US בא.ר.ם. (03-7645464) שם מתבצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

14/02/2020 | 12:09 | מאת: המשך פענוח אולטרסאונד

אבל האם יש סיבה לדאגה לפי האולטרסאונד?

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)