THYROGLOBULIN גבוה בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/02/2020 | 10:34 | מאת: ערן

היי. בבדיקת דם יצאו לי התוצאות המצורפות בהן ניתן לראות THYROGLOBULIN גבוה, אולם שאר הערכים תקינים. התור שלי לרופא המשפחה רק בשבוע הבא ורציתי לדעת כבר עכשיו על מה הדבר יכול להצביע. תודה

שלום רב, טירוגלובולין פחות משמעותי באדם עם בלוטת מגן תקינה בגופו. אם הערכים גבוהים במיוחד- מומלץ להפנות ל US איכותי של הצוואר לשלול ממצא בבלוטת המגן (תירואיד). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)