בלוטת התריס לאחר חצי כריתה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/01/2020 | 07:39 | מאת: סבינה

לפני שנה עברתי כריתה של חצי בלוטת התריס צד שמאל 1) הרגשתי חנק וקושי בבליעה עד היום מרגישה את אותן תופעות הרופא טוען שזה מבצקת שנוצרה מצרבות שאני בכל אופן לא מרגישה האם זה הגיוני? 2) האונה הימנית גם מוגדלת צ'יסטה בגודל 1.5ס"מ ביצעתי fan שטרם קיבלתי תוצאה רמת החדש הודגם בינוני האם אומר משהו?

שלום רב, סביר שזה נגרם מרפלוקס (צרבת) ולא מהציסטה בגודל 1.5סמ. מומלץ גם מעקב גסטרו. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)