טיפול תרופתי לסרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/01/2020 | 11:39 | מאת: אור

שלום, רציתי לדעת האם קיים/מקובל טיפול תרופתי/ביולוגי לסרטן בלוטת התריס. (למשל קיטרודה או תרופות אחרות)?

שלום רב, ישנם טיפולים לסוגים שונים של גידולי תירואיד (תריס). יש להיוועץ באונקולוג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)