אולטרסאונד צוואר - בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/12/2019 | 23:03 | מאת: רן

שלום, לאחר אולטסאונד בלוטת המגן בו רשום : בלוטת המגן אונה ימנית קטנה מהרגיל, מרקם מגורגר דיפוזי. אונה שמאלית מעט מוגדלת על חשבון תהליך היפואקוגני גודלו 2.6*1.8 ס"מ, עם מרכיב רקמתי וציסטי עם הסתיידות גסות בתוכו. אשמח להתייחסותך, כיצד להמשיך את בירור האולטרסונד? תודה מראש

שלום רב, הממצא קרוב לוודאי שפיר אך בגודל זה מחייב ניקור שלו תחת הכוונת US. ניתן לתאם ביחידת ה US במרפאתנו שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)