אולטרה סאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/12/2019 | 15:38 | מאת: עדי

שלום, אני כבר כמה שנים עושה אולטרה סאונד מדי שנה, כדי לעקוב אחר הקישריות שיש לי שם, ואחר הבלוטה עצמה. לפני כמה חודשים עברתי לרופא משפחה אחר, ועכשיו הוא טוען שאין צורך בבדיקה השנתית הזו... ולא מוכן לתת לי הפניה לאולטרה סאונד. ואני נותרתי קצת מודאגת.. האם זה משהו שצריך לעקוב אחריו כל שנה? כי אני זוכרת שככה אמרו לי, בנוסף לבדיקות דם. האם כדאי להתעקש? תודה

שלום רב, קשה לומר ללא עיון בחומר ובדיקה. ממליץ לגשת לרופא אנדוקרינולוג שיחליט. ניתן לתאם אנדוקרינולוג במרפאתינו בא.ר.ם. (03-7645464). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

25/12/2019 | 21:51 | מאת: עדי

אבל לא צריך הפניה בשביל זה? כי הוא לא מוכן לתת לי.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)