תוצאות us בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/12/2019 | 17:29 | מאת: סמדר ב

שלום רב, עקב תלונות על תחושת בולוס בקנה נשימה, וושט עליון. ביצעתי בדיקת us צווארי. בתשובה : בלוטה לא מוגדלת ,גבולות לובלרים.מרקם בלתי אחיד .קשרים היפואקוגניים מרובים. מפוזרים על פני שתי האונות. מרקם בלתי אחיד גבולות מטושטשים בחלקם עם hallo sung. מעט ווסקולריםבהיקף. קשר דומיינטי גודל 1 סמ 0.7 סמ יכול להתאים ל mng . אשמח להתיחסותך. האם יש מקום לדאגה ?

שלום רב, לא מדאיג. נראה תהליך שפיר. ממליץ מעקב אנדוקרינולוג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)