תוצאות אולטראסנד אשמח ליעוץ

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

28/11/2019 | 10:13 | מאת: עינת

שלום, אשמח לדעת אם יש משהו חריג ממצא ימין- קשרית לימפה מוגדלת 16 סמ בקוטר הקצר. בלוטת הרוק פרוטיס תקינים איזור היפואקגני כ6 מ"מ טיבו לא ברור למעקב. אונה ימנית של בלוטת התריס במרקם בלתי אחיד גס,אזורים היפואקגנים חא מוגדרים היטב,זרימת דם מוגברת,רושם לקשרית היפואקגנית לא מוגדרת 5.5*3.5 מ"מ. שמאל- קשרית לימפה צווארית מוגדלת כ9 מ"מ בקוטר הקצר.בלוטת הרוק תת לסטית בגודל תקין ללא אבן אזור היפואקגני לא ברור למעקב. אונה שמאלית של בלוטת התריס במרקם בלתי אחיד,גס,אזורים היפואקגנים לא מוגדרים היטב זרימת דם מוגברת. תודה.

שלום רב, סה"כ לא נשמע מדאיג. הייתי ממליץ ביצוע US איכותי יותר. אפשרי במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים או בבי"ח ציבורי (כגון איכילוב או תה"ש). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)