יעוץ תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/11/2019 | 15:10 | מאת: עינת

היי,אשמח לקבל יעוץ לגבי תוצאות בדיקות דם שעשיתי השבוע T3-FREE תוצאה 22.6 ( לפני 4 חודשים תוצאה 16) T4-FEEE-תוצאה 54.5 ( לפני 4 חודשים תוצאה 35.5) TSH-0.015 יש לציין שלפני חודש הבלוטה גדלה לי רציתי לדעת אם יש קשר בין התוצאות לבין משהו סרטני תודה מראש

שלום רב, אין קשר למשהו סרטני. יש לגשת לאנדוקרינולוג. ניתן במקפרתינו בארם (03-7645464). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)