בדיקת US לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/11/2019 | 12:08 | מאת: לילי

היי, עשיתי בדיקת US לבלוטת התריס משום שמצאו בסיטי קשריות בבלוטת התריס. להלן ממצאי הבדיקה: אונה ימינית - לא מוגדלת מספר קשרים אן אקוגניים בגודל עד 4 מ"מ אונה שמאלית - לא מוגדלת, הדגם קשר סולידי היפואקוגני בגודל 10 על 6 מ"מ לפי דרוג מתאים ל TIRADS 4A אשמח לתשובתך האדיבה לתוצאות הבדיקה.

שלופ רב, לא נשמע מדאיג. יש לגשת לאנדוקרינולוג ליעוץ על המשך המעקב או בירור. ניתן לבצע ניקור של הגוש הגדול יותר תחת US אך לא מחייב. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)