תשובת בדיקה א.ס. צוואר רקמות רכות ובלוטות וואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/09/2019 | 16:53 | מאת: חנה

ביצעתי בדיקת א.ס בלוטה הכל בסדר חוץ מהער אחת מצד שמאלשל רקמות צוואר הודגם קשק לימפה 9*5 מ"מ עם מוקד נוזלי בתוכו. עם ווסקולריזציה מעט מוגבר. מה זה אומר אני פוחדת בבקשה תענה לי תודה

26/09/2019 | 17:14 | מאת: חנה

מה זה אומר ה9*5 מ"מ מדאיג? אני פוחדת

שלום רב, הייתי חוזר על US איכותי של הצוואר. הגודל אינו גדול אך הממצא מחייב התייחסות. לתאום תור- 037645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)