פפילרי קרצינומה וקשרית נוספת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

22/09/2019 | 21:34 | מאת: ממ

היי דר אם מתגלה קשרית ראתית אחרי כריתה של חצי בלוטת תריס בעקבות פפפילרי האם חובה כריתה של חצי שני וטיפול ביוד למרות שהצד השני נקי מסרטן?

שלום רב, יש לברר מהי הקשרית הריאתית ואם הינה קשורה לגידול הפפילרי- אז יש אכן לכרות את האונה הנגדית ולטפל ביוד רדיואקטיבי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)