הרגשת חנק אחרי כריתה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/09/2019 | 17:10 | מאת: ורוניק

שלום, אני כשבוע לאחר כריתה מלאה והשתלת pt מתחת לשריר . בביח היה נקז ליומיים שהוצא בשחרור. כבר כמה ימים יש נפיחות שלא היתה בביח, וגם תחושה של לחץ על קנה הנשימה , כאילו מישהו חונק אותי או שם אצבע על קנה הנשימה שלי... מאוד לא נעים. רציתי לדעת אם זו תחושה שאמורה להיות ומתי זה ייפסק ? זה מאוד לא נעים ומפריע

שלום רב. התחושה עשויה להיות החלמה תקינה של,הרקמות אבל מציע לגשת למנתח לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)