תוצאות ניקור.עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

23/08/2019 | 07:08 | מאת: טלטל

תוצאות ניקור לאחר שאובחן מוקד היפואקוגני בגודל של כ-5 ס"מ לאימי (בת 70). Compatible with hurthle cell neoplasm bethesda system class iv אשמח לקבל תשובה מה עושים בעקבות אבחנה זו.אנו לחוצים מאוד. האם במידה וזה ממאיר זה גידול יותר אגרסיבי עם סיכויי הישרדות נמוכים יותר? יש לציין שאמי לא סןבלת מהפרעה כלשהי בדיבור או בבליעה ואפילו לא מרגישים את הגוש במימוש למרות גודלו הרב.

שלום רב, ראשית אין מה לדאוג- גידולי התירואיד נוטים להיות מאוד לא אגרסיביים וההצלחה בטיפול מתקרבת ל 100%. במקרה זה נראה שיש צורך בכריתת חלק מהבלוטה (אונה אחת) עם הגידול בתוכה. ניתוח קל יחסית שמבוצע תוך כחצי שעה-שעה והשחרור באותו היום או למחרת. אין כאב לאחר הניתוח (מינימלי) ואין תפרים. ממליץ לזמן תור ליעוץ (037645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)