שלום דק! אשמח לפענוח הבדיקה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

16/08/2019 | 19:31 | מאת: מרים

בUS טאירואיד-בלוטת המגן: בלוטת התריסאל מוגדלת,גבולות לובולריים,מרקמה היפואקוג יאלו הומוג י,םע קשרים היפואקוג יים,מפוזריםלע י פ יתש האו ות,בחלקם ציסטיים ובחלקם סולידיים,םע הסתיידויות זעירות בתוכם,ווסקולריים בהיקף,בגדלים שו ים: הקשר הדומיטי באו ה הימ ית בגודלכ- 9.0 5.x0ס"מ ,ברובו מסוייד. הקשר הדומינטיטי באו ה השמאלית בגודלכ- 2.2 2.x1ס"מ . התמו ה יכולה להתאיםל- M

שלום רב, נשמע מחלה שפירה של הבלוטה אך מכיוון שישנם קשרים מעל 1 סמ ועם הסתיידויות- יש מקום לניקור של הקשר לביופסיה תחת הכוונת US. ממליץ לבצע במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)